top of page

eduard juanola

Màgia, il·lusions i simpatia

Busqueu una activitat de Team Building original i divertida?

Voleu sorprendre als assistents?

Els presentem "Màgia i il·lusions en equip", una activitat on els participants esdevindran mags gràcies als ensenyaments rebuts per part de mags professionals.

Team Building Magia
TEAM BUILDING

màgia i il·lusions en equip

Ancla 1
MÀGIA I IL·LUSIONS EN EQUIP

en què consisteix?

 

Màgia i il·lusions en equip és una proposta de Team Building.

 

Consisteix en un taller de màgia on els participants aprendran a realitzar alguns efectes de màgia divertits i originals, i en una actuació de màgia realitzada pels propis participants on hauran d’aplicar els coneixements adquirits.

 

És ideal com a activitat lúdica a una jornada de treball (reunions, convencions, etc.).

 

L’activitat consta de 4 FASES:

 

 

1. Introducció

 

 • L'activitat comença amb un breu espectacle per part de mags professionals, amb l'objectiu d'atreure i despertar l'interès dels participants cap a la màgia.

 • Seguidament, es fa una presentació sintètica dels vincles que existeixen entre la màgia i el món empresarial, i s'explica quina serà la dinàmica de l'activitat.

 

 • Durada: 15 minuts

2. Taller de màgia en grups

 • Els participants es distribueixen en petits grups separats. Cada grup està coordinat i dirigit per un mag professional que ensenya a realitzar diferents efectes de màgia als participants del grup. Els jocs de màgia que s'ensenyen són diferents a cada grup i es realitzen amb objectes senzills de trobar en la vida quotidiana (monedes, gomes, cartes, papers, etc.).

 • Durant l'activitat es lliura a cada participant un dossier amb l'explicació dels efectes de màgia apresos, per a què els puguin recordar i realitzar en un futur. També se'ls lliura una baralla de cartes Bycicle (baralla de cartes més utilitzada pels mags professionals).

 • Anotació: El dossier es personalitzarà amb el logotip de l'empresa.

 • Durada: 1 hora

 

3. Gran gala de màgia (realitzada pels participants)

 • Després del taller, s'organitza una Gran Gala de Màgia per tots. Cada grup tria dos o tres dels seus components, que s'encarreguen de realitzar davant de tothom alguns dels jocs de màgia que han après (el secret dels quals és desconegut pels components dels altres grups).

 

 • Anotació: També existeix la possibilitat de plantejar aquesta fase com un concurs entre equips, amb algun premi per l'equip "guanyador".

 • Durada: 30 minuts

4. Màgia en equip

 

 • L'activitat finalitza amb un efecte de màgia conjunt, realitzat per un mag professional, en el que participen tots els assistents, i que serveix per a reforçar el concepte de treball en equip i generar il·lusió.

 • Durada: 5-10 minuts.

Durada total de l'activitat:

La durada estàndar de l'activitat completa és de 2 hores, però es pot modificar y adaptar en funció del nombre d'assistents i dels objectius que es plantegin.

Team Building Magia
Ancla 2
MÀGIA I IL·LUSIONS EN EQUIP

què aporta?

A banda d'aportar una molt bona estona d'entreteniment, “Màgia i il·lusions en equip” és una magnífica proposta per a desenvolupar d’una manera lúdica moltes habilitats i competències:

Cohesió de grup 

 • L'activitat permet fomentar la relació personal entre els participants, així com treballar per un objectiu comú. El taller i l’espectacle contribueix a que augmenti la confiança entre els participants.

 

Habilitats de comunicació

 

 • La màgia exigeix saber com actuar davant d’una audiència, i com guanyar, focalitzar i mantenir l’atenció del públic. Són competències que es poden extrapolar directament a moltes tasques laborals (presentacions, xerrades, seminaris, dinàmiques, etc.)

 

Habilitats de relació

 

 • Realitzar un petit joc de màgia en el moment oportú, permet crear una bona impressió d’un mateix i trencar el gel. També, en situacions laborals delicades, un senzill joc de màgia pot permetre reduir la tensió de l’ambient. Per aquesta raó, són moltes les Universitats que han programat tallers de màgia per a tot tipus d’estudis acadèmics.

 

Planificació 

 • Aprendre màgia és aprendre a planificar i executar una estratègia, que ha d’estar preparada fins al més mínim detall. L’èxit només es pot aconseguir si es dóna importància als detalls que a primera vista semblen més insignificants.

Creativitat 

 

 • Un mateix joc de màgia es pot presentar de moltes maneres diferents. En aquesta activitat, en cada grup, els mags ensenyaran l’estructura bàsica d’un joc de màgia i seran els participants els qui hauran de treballar en equip per a desenvolupar una presentació creativa del joc per a representar-lo davant de la resta de participants dels altres grups. 

Ha estat un taller molt amè i dinàmic, divertit i participatiu. Ha estat una barreja entre trucs de màgia “per quedar-se amb la boca oberta” i trucs que podem desenvolupar en la nostra vida diària i professional, tant amb la família i amics, com amb els nostres clients i companys. Una activitat per créixer en equip, per deixar anar la imaginació i sobretot per passar-ho molt bé tots plegats. Molt recomanable!

Josep Bonmatí

Director de VISIBILIA ESPAÑA, S.A.

Team Building Magia
Algunes empreses i entitats que han
confiat en els nostres espectacles i serveis:
empreses.png
Ancla 5
bottom of page