top of page

eduard juanola

Màgia, il·lusions i simpatia

Busques un mag a Girona?

Has arribat al lloc adequat. Em dic Eduard juanola i des de l'any 2000 realitzo espectacles de màgia per a esdeveniments a Girona. Realitzem espectacles de màgia per esdeveniments familiars a Girona,  espectacles de màgia per esdeveniments públics a Girona i espectacles de màgia per esdeveniments corporatius a Girona.

 

Entre moltes altres opcions, fem espectacles de màgia per comunions a Girona,  espectacles de màgia per aniversaris a Girona,  espectacles de màgia per casaments a Gironaespectacles de màgia per sopars d'empresa a Girona, espectacles de màgia per festes majors a Girona. Et convido a explorar la meva pàgina web.

 

Busques un mag a Barcelona?

Navega per la meva pàgina web. Et convido especialment a mirar la secció “Espectacles” i mirar les meves propostes d'espectacles de màgia a Girona. Segur que trobaràs alguna proposta que encaixi amb l'esdeveniment que estàs organitzant.

Busques un mag a Barcelona?

Visita la meva secció de vídeos. Hi ha molts mags a Girona, amb estils diferents. El meu estil de màgia és dinàmic, proper, respectuós i ple de simpatia, sempre amb la missió de que passeu una molt bona estona i us sorprengueu. 

Busques un mag a Barcelona?

Oferim totes aquestes opcions: ​

bottom of page