top of page

eduard juanola

Màgia, il·lusions i simpatia

ESPECTACLES PER CASAMENTS

preguntes més freqüents

Aspectes a tenir en compte abans de contractar a un mag

 

El vostre esdeveniment és únic i irrepetible, i segur que voleu que tot surti molt bé. Per tant, us recomano buscar i contractar a un mag que us inspiri confiança i us transmeti professionalitat.

 

Penseu en el format de màgia que busqueu. Voleu animar l’aperitiu amb màgia de prop? Voleu un espectacle per tothom alhora després de l’àpat? Hi ha mags que són especialistes en un format concret, però no en d’altres.

 

L’ideal sempre és decidir-vos per un mag del que us hagin pogut donar bones referències, o que hàgiu vist actuar anteriorment en algun altre esdeveniment.

 

En cas de fer la cerca a través d’Internet, abans de fer una contractació us recomano mirar vídeos d’actuacions en directe del mag que seleccioneu. Serà el que us mostrarà millor quin és el seu estil de màgia, la qualitat, la posada en escena i el tipus d’espectacle que us podrà oferir.

 

Finalment, també podeu tenir en compte la flexibilitat que us pugui oferir. Segur que preferiu un mag que us escolti i tingui en compte les vostres propostes, i que es pugui adaptar a les característiques de la vostra celebració de casament.

Quin tipus de màgia fas?

 

Els meus espectacles es caracteritzen per:

  • Un estil de màgia proper, divertit, dinàmic i molt participatiu.

  • Una màgia de qualitat (amb esdeveniments realment “impossibles”).

  • Incloure efectes de màgia tematitzats i guionitzats en el context d'un casament.

  • Un gran respecte cap als espectadors.

  • L’objectiu prioritari que tothom passi una molt bona estona.

Com que una imatge val més que mil paraules, la millor manera de veure quin és el meu estil és veure’m actuar. Aquí tens alguns vídeos on em pots veure fent màgia.

Pots aportar referències?

Sí. Pots consultar la secció d’opinions de la meva pàgina web.  També pots llegir testimonis a la meva pàgina de Facebook.

En  cas de contractar-me, per mi seria un plaer que vosaltres també hi poguéssiu deixar la vostra experiència.

A quin tipus de públic va dirigit?

Totes les opcions que us he proposat estan enfocades a un públic familiar o adult.

En quin idioma fas l'espectacle?

En català o castellà, a la teva elecció.

És possible personalitzar l'espectacle?

Sí. Cada casament és únic, i per tant, cada actuació també ho ha de ser. Estic obert a escoltar tots els suggeriments i propostes que tingueu.

A quines poblacions et pots desplaçar?

Actualment resideixo entre Barcelona i Girona, però em puc desplaçar a qualsevol lloc de Catalunya.

(Nota: En funció de la distància hi pot haver un cost addicional de desplaçament. Consulta-ho en el moment de la contractació). 

Quins requisits necessites (a nivell d'espai, etc.)?

Per la màgia itinerant no es necessita cap tipus de requisit, doncs és el mag qui es desplaça.

 

Per la màgia de saló, l’únic requisit és poder disposar d’un espai de 2x3m² com a mínim, i que aquest estigui situat de manera que sigui visible per part de tot el públic.

 

L’espai d’actuació no ha d’estar situat en un lloc de pas, doncs això podria implicar interrupcions o interferències durant l’actuació, afectant al ritme de la mateixa.

Portes equip de so i escenografia?

Només en el cas de la màgia de saló (si és necessari).

Cal comunicar-ho al restaurant?

Sí. En les opcions que inclouen màgia de saló és molt important que comenteu a l’establiment la vostra intenció de dur a terme un espectacle de màgia. D’aquesta manera, el restaurant podrà distribuir les taules i adaptar l'espai tenint en compte les necessitats de l’actuació (espai, visibilitat, equip de so, etc.).

Com ho haig de fer per contractar els teus serveis?

Abans de contractar un espectacle sempre cal que parlem prèviament per telèfon, per tal de poder conèixer amb detall les característiques de l'esdeveniment i avaluar el tipus d'espectacle que seria més idoni. Aleshores, us enviaré per correu electrònic una fitxa de reserva que m'haureu de retornar complimentada, juntament amb una petita paga i senyal que servirà com a formalització de la reserva. Si ja us heu decidit, us recomano confirmar amb la màxima antelació, per tal d’assegurar la meva disponibilitat per la data en qüestió.

Quin és el preu d'un espectacle?

El preu de l’actuació depèn del tipus d’espectacle i les característiques de l’esdeveniment (data, població, necessitat d’equip de so, etc.). Ofereixo un espectacle professional amb una excel·lent relació qualitat-preu. Consulteu els detalls via telefònica o per correu electrònic i us faré arribar un pressupost.

Quan i com es formalitza el pagament?

La paga i senyal es realitza per transferència bancària.

La resta del pagament es realitza en mà el dia de l'esdeveniment en el moment de finalitzar l’actuació.

Llegiu els testimonis que han deixat altres clients 

 

M'encantaria que algun dia també hi pugueu deixar el vostre

Vídeos per veure'm en acció !

Perquè una imatge en moviment val més que mil paraules...

Necessiteu més informació?

Pregunteu sense compromís

bottom of page