top of page

eduard juanola

Màgia, il·lusions i simpatia

ESPECTACLES PER ANIVERSARIS

preguntes més freqüents

Aspectes a tenir en compte abans de contractar a un mag

Cal tenir clar d’entrada que hi ha molts estils de màgia. Hi ha mags que ofereixen un espectacle humorístic, mags que tenen un estil més seriós, mags que fan mentalisme, mags amb un estil més infantil, etc. Per tant, pensa en el teu esdeveniment i avalua quin tipus d’espectacle de màgia hi podria encaixar millor.

Per altra banda, el teu esdeveniment és únic i irrepetible, i està clar que vols que tot surti bé. Per tant, et recomano buscar i contractar a un mag que t’inspiri confiança i et transmeti professionalitat.

L’ideal sempre és decidir-te per un mag del que t’hagin pogut donar bones referències, o que hagis vist actuar anteriorment en algun altre esdeveniment.

 

En cas de fer la cerca a través d’Internet, abans de fer una contractació et recomano mirar vídeos d’actuacions en directe del mag que seleccionis. Serà el que et mostrarà millor quin és el seu estil de màgia, la qualitat, la posada en escena i el tipus d’espectacle que us podrà oferir.

 

Quin tipus de màgia fas?

 

Els meus espectacles es caracteritzen per:

 

  • Un estil de màgia divertit, alegre, dinàmic i molt participatiu.

  • Una màgia de qualitat (amb esdeveniments realment “impossibles”).

  • La varietat d’efectes (visuals, mentals, còmics, etc.)

  • Un gran respecte cap als espectadors.

  • L’objectiu prioritari que tothom passi una molt bona estona.

Com que una imatge val més que mil paraules, la millor manera de veure quin és el meu estil és veure’m actuar. Aquí tens alguns vídeos on em pots veure fent màgia.

Pots aportar referències?

Sí. Pots consultar la secció d’opinions de la meva pàgina web.  També pots llegir testimonis a la meva pàgina de Facebook.

A quin tipus de públic va dirigit?

L’espectacle de màgia de saló va dirigit a un públic familiar i/o adult. Una de les grans avantatges que té aquest espectacle és que agrada alhora a petits i a grans, cosa que permet que tota la família pugui gaudir d’un moment d’entreteniment compartit.

L’espectacle de màgia de prop encaixa millor amb un públic adult i/o adolescent.

La màgia itinerant és molt flexible i es pot realitzar amb públic familiar o adult.

Fas espectacles per aniversaris infantils? 

A nivell particular només realitzo espectacles de màgia dirigits exclusivament a públic infantil per nens de més de 9 anys.

En quin idioma fas l'espectacle?

En català o castellà, a la teva elecció.

És possible personalitzar l'espectacle?

Sí. Cada esdeveniment és únic, i per tant, cada actuació també ho ha de ser. Per exemple, si tens pensat realitzar algun regal a la persona homenatjada, és possible entregar-lo d’una manera màgica durant l’espectacle. Aquest és un exemple entre molts possibles, i estic obert a escoltar tots els suggeriments i propostes que tinguis.

Igualment, les opcions que ofereixo no són propostes tancades. En aquest sentit, per exemple, es podrien fer combinacions i fer una part de màgia de saló i una part de màgia de prop, es pot adaptar la durada de l'espectacle, etc.

A quines poblacions et pots desplaçar?

Actualment resideixo entre Barcelona i Girona, però em puc desplaçar a qualsevol lloc de Catalunya.

(Nota: En funció de la distància hi pot haver un cost addicional de desplaçament. Consulta-ho en el moment de la contractació). 

Quins requisits necessites (a nivell d'espai, etc.)?

Per a màgia de saló, l’únic requisit és poder disposar d’un espai de 2x3 metres, i que aquest sigui visible per part de tot el públic. L’espai d’actuació no ha d’estar situat en un lloc de pas, doncs això podria implicar interrupcions o interferències durant l’actuació, afectant al ritme de la mateixa.

 

Si la sala on es realitzarà l’actuació no complís aquests requisits, es pot realitzar l’espectacle, però no puc garantir que aquest llueixi de la mateixa manera que si tingués les condicions ideals.

 

Per a màgia de prop, tan sols es necessita una taula on tot el públic pugui seure al voltant.

En el cas de la màgia itinerant, no es necessita cap requisit a nivell d'espai.

 

Portes equip de so i escenografia?

L’espectacle es realitza amb equip de so quan el públic és nombrós i resulta necessari. 

Quan l'espai i les condicions del lloc ho permeten es munta un teló de fons, cosa que dóna un component extra de professionalitat a l’espectacle.

 

L’espectacle de màgia de prop, per la seva proximitat, no requereix d’equip de so.

Es pot realitzar l'espectacle en un restaurant?

Sí. En aquest cas, és molt important que comentis a l’establiment la teva intenció de dur a terme un espectacle de màgia. D’aquesta manera, el restaurant podrà distribuir les taules tenint en compte les necessitats de l’actuació (espai, visibilitat, equip de so, etc.).

També cal que sàpiguen que necessitaré que em facilitin un espai privat per poder preparar el material de l’actuació, vestir-me, etc.

Es pot realitzar l'espectacle a l'exterior?

D'entrada sempre és més aconsellable realitzar l'espectacle en un espai cobert, ja que a l'exterior sempre hi poden haver molts més factors aliens a l'espectacle que poden afectar en el seu desenvolupament (vent, sorolls, distraccions, pluja, etc.). No obstant, si ho preferiu, no hi ha cap problema en realitzar l'espectacle a l'aire lliure, sempre i quan es compti amb algun espai cobert alternatiu per si hi hagués males condicions metereològiques.

En cas de realitzar l'espectacle a l'aire lliure, quelcom important en els mesos de primavera-estiu és assegurar que hi haurà ombra suficient pel públic, doncs pot resultar incòmode (o a vegades impossible) pels espectadors estar una hora sota el sol en un dia de calor. 

Quin és el millor moment per fer l'espectacle?

Si es tracta d’un dinar o sopar, el millor moment acostuma a ser després de l’àpat, una vegada s’han servit els cafès. És el moment amb menys interrupcions, on tothom ja ha tingut temps de conversar, i on l’actuació pot quedar més bé. No obstant, en funció de les característiques de la celebració, no hi ha cap problema fer l’actuació en algun altre moment.

Com ho haig de fer per contractar els teus serveis?

Abans de contractar un espectacle sempre cal que parlem prèviament per telèfon, per tal de poder conèixer amb detall les característiques de l'esdeveniment i avaluar el tipus d'espectacle que seria més idoni. Aleshores, t'enviaré per correu electrònic una fitxa de reserva que m'hauràs de retornar complimentada, juntament amb una petita paga i senyal que servirà com a formalització de la reserva. Si ja t’has decidit, et recomano confirmar amb la màxima antelació, per tal d’assegurar la meva disponibilitat per la data en qüestió.

Quin és el preu d'un espectacle?

El preu de l’actuació depèn del tipus d’espectacle i les característiques de l’esdeveniment (data, població, necessitat d’equip de so, etc.). Ofereixo un espectacle professional amb una excel·lent relació qualitat-preu. Consulta els detalls via telefònica o per correu electrònic i et faré arribar un pressupost.

Quan i com es formalitza el pagament?

La paga i senyal es realitza per transferència bancària.

La resta del pagament es realitza en mà al moment de finalitzar l’actuació.

Llegiu els testimonis que han deixat altres clients 

 

M'encantaria que algun dia també hi pugueu deixar el vostre

Vídeos per veure'm en acció !

Perquè una imatge en moviment val més que mil paraules...

Necessiteu més informació?

Pregunteu sense compromís

bottom of page